· · Коментара: 0
НУМЕРОЛОГИЈА

Који је ваш омиљени број и коју поруку носи?

Преферирање истих бројева говори о карактеру сваке особе, о личним карактеристикама и преференцијама

architecture-2565796_960_720.jpg
Фото: Pixabay

Уколико је ваш најдражи број 266, размотрите објашњења бројева 2 и 6. Обзиром да се 6 више пута понавља, ваша лична особина више нагиње у смеру тог броја. Ако је ваш омиљени број 17, или било који други двоцифрени број, ваш карактер нагиње више првој цифри. Исто значи и за различите троцифрене или вишецифрене бројеве.

Један

Овај број обично бирају допадљиве и привлачне особе. Могу бити и помало себичне, амбициозне и захтевне, па је самоћа део њиховог света. Ове особе су јаке вође.

Два

Особе којима је број два ајдражи број теже перфекционизму. Јако су емоционалне и осетљиве, води их интуиција. Њихов став лако руши туђа негативност.

Три

Ове особе су супериорне, склоне забавама и проводима, и имају развијене уметничке вештине. Понекад делују егоистично.

Прочитајте још: Израчунајте свој биоритамски број и сазнајте која планета њима влада

Четири

Ово су најпоузданије и понекад изузетно тврдоглаве особе. Пуно пажње поклањају сваком сегменту живота, посебно физичком изгледу. 

Пет

Енергичне и ентузијастичне особе, које су понекад склоне драматургији и драми. Уз њих никада није досадно.

Шест

Особе које воле број шест су углавном забавне личности. Одишу љубазношћу и бригом за друге.

Седам


Фото: Pixabay

Љубитељи броја седам обично са лакоћом пролазе кроз школовање и нижу пословне успехе. Карактерише их мирноћа и мудрост. Понекад могу бити нестрпљиви и превише критични.

Осам

Ове особе су стабилне и зреле. Сваком пројекту прилазе са великим ентузијазмом. Пре него што се нечега ухвате, детаљно проуче о чему је реч.

Девет

Пријатељски настројене, харизматичне особе, пуне самосажаљења. Ове особе су углавном врло атрактивне и склоне честим променама расположења.

Нула

Ове особе су хумористичне и радо виђене у друштву. Воле да буду у центру пажње и да воде главну реч.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.