· · Коментара: 0
ШОК

НЕПРЕПОЗНАТЉИВА: Ана Николић изненадила све НОВИМ имиџом (ФОТО)

Ана Николић, након што је смршала више од 50 кг, одлучила је да направи још једну велику промену којом је изненадила све.

Ana-Nikolic.jpg
Фото: Атаимагес

Ана Николић је недавно све изненадила драстичном променом имиџа, а сада је пред камерама у једној емисији открила прави разлог потеза који је изазвао лавину коментара.

Прочитајте још: Новак Ђоковић ИЗНЕНАДИО Ану Николић током наступа (ФОТО)

Ана, која је током целе каријере имала дугу косу, одлучила је да се ошиша на паж и то недуго након што је довела тело у форму након двоипогодишње борбе са килограмима.

- Целог живота сам позната по коси јер је дуга, лепа и здрава. Кад сам се ошишала, прве реакције су биле драстиче, па су ме људи питали: "Јаој, зашто си то урадила?!". Урадила сам то мало за промену. Ето, као нешто ново се десило. Коса расте, па расте. Ја сам јако задовољна и баш се добро осећам овако - испричала је Николићева у емисији и додала: 

- Никад нисам била оволико мршава да могу да носим овако кратку косу. Сад јесам довољно мршава и зато сам се ошишала. Да би носио ову фризуру мораш да будеш баш мршав! - закључила је позната певачица.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?✨ ???? ?????? ?? ?? ???? ???????! ⭐️ @будоарателиер #будоарателиер

А пост схаред бy Ана Николиц́ (@ананиколицоффициал) он

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.