· · Коментара: 0
СТИМПАНК

Ово морате пробати: ЗАРЂАЛИ нокти који ЗВЕЦКАЈУ! (ВИДЕО)

Стимпанк је завладао планетом, а нокти украшени точкићима и ланцима су прави хит.

Када се појавите са овим ноктима - сви ће бити одушевљени. Потребно је мало  времена и труда да би се нокти урадили у "стимпанк" стилу, али крајњи резултат оставља без даха.

Прочитајте још: ХИТ у свету: Kако да САМИ направити МЕТАЛНЕ или нокте са флеком од БЕНЗИНА (ВИДЕО)

Стимпанк нокти треба да имају елементе индустрије, а могу да ураде у сребрној, бронзаној или златној нијанси.

 Фото: Youtube/ screenshot Nail Career Education
Стимпанк се ради у сребрној, златној или бронзаној нијанси.

За почетак, уклоне се заноктице и нанесе основни, заштитни слој. На врхове неколико ноктију се наноси браон лак, али само у једном слоју, јер је циљ да изгледају као да су зарђали.

Фото: Youtube/ screenshot Nail Career Education

Боја се наноси четкицом попут флека, јер се тако најлакше добија ефекат рђе. На неколико ноктију се боја рђе наноси на горњи део нокта, а негде на врховима или средини. Боја се нанесе у флекама поново на неким местима.

Боја рђе се наноси четкицом, попут флека.

Боја мора добро да се осуши, па се нанесе сјајАн или лак који ће служити као лепак. На нокте се чистом четкицом наносе точкићи и шрафови. На украсима не треба штедети, јер што их је више нокти ће бити лепши. Када се нанесу жељени украси и нокти добро осуше, додају се 3Д ланци и штафићи.

Прочитаје још: ШТА ЈЕ, БРЕ, ОВО? Девојке полуделе за новим трендом: Нокти као ОТВАРАЧ ЗА ФЛАШУ! (Фото)

Нијанса бургудац, попут црвеног вина, изузетно лепо се слаже са стимпанк ноктима, па и ту нијансу можете додати. Нокти се на крају намажу сјајним лаком и добро осуше.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.