· · Коментара: 0
ИСКРЕНО

КРУГ СЕ ШИРИ: Слађа Алегро открила РЕЗУЛТАТЕ теста на корону

Слађа Алегро још једна је у низу познатих личности која је била у контакту са зараженим фризером Стеваном Радојевићем. Популарна певачица одмах је урадила тест, чије је резултате данас саопштила.

Sladja-Alegro.jpg
Фото: Атаимагес

Након што је познати фризер Стеван, објавио на свом Инстаграм профилу да је позитиван на ЦОВИД-19 на естради завладила је паника, а познате личности које су биле у контакту са њим почеле су масовно да се тетстирају.

Прочитајте још: Након вести да је заражена короном, ОГЛАСИЛА СЕ Цеца и ОТКРИЛА СВЕ!

Након породице Ражнатовић, која је добила позитивне резултате, Слађа Алегро одмах је урадила тест иако није осећала никакве симптоме.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Греен ...

А пост схаред бy Слађа Аллегро (@слађа.аллегро) он

- Тестираћу се иако немам симптоме, сматрам да је то одговорно, према мојој породици првенствено. Ускоро је рођендан мојој ћерки Мили, не бих желела да ризикујем и доводим у опасност било кога - рекла је Слађа Алегро у изјави за домаће медије.

Прочитајте још: Љубав све побеђује на крају: Ана Бекута ПОТРЕШЕНА породичном драмом Тање Савић

Данас је саопштила да је тест негативан и да коначно може да одахне.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.