· · Коментара: 0
УБИЦА СА АНЂЕОСКИМ ЛИЦЕМ

УБИТИ ИВ финале серије: Ко је заправо Виланел? (ФОТО)

Серија "Убити Ив" једна је од најгледанијих у Европи, а у недељу гледаћемо и последњу епизоду треће сезоне и самим тим сазнати, да ли ће се коначно догодити расплет или ћемо у току наредне године, гледати још један наставак.

vilanel.jpeg
Фото: YоуТубе принтсцреен /Тхе Промос

Серија је заснована на романима Лука Џенингса, серија „Убити Ив“ и читава радња се усредсређује на психопатског убицу, Виланел, коју глуми прелепа енглеска глумица Џоди Комер и Сару О у улози главне јунакиње ИВ, жену задужену да је ухвати.

Прочитајте још: "Монеy хеист" серија која ће вас одушевити: Почела четврта сезона (Видео)

Ив је докона радница безбедносне службе, веома бритког ума, коју канцеларијски посао не испуњава до краја и не остварује њене снове о шпијунирању. Виланел је елегантна жена талентована за убијање, која користи предности свог насилног посла. Две изузетно интелигентне жене, пођеднако опседнуте једна другом, сукобљавају се у епској игри мачке и миша. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Деар #КиллингЕве фанс: Wе цан'т wаит фор Сундаy. ?

А пост схаред бy Киллинг Еве (@киллингеве) он

Оно што јавност највише интригира током трајања серијала је талентована енглеска глумица, о којој се мало зна. Ко је заправо психопатски убица са анђеоским лицем?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ацтуал дреам теам! ☁️?

А пост схаред бy Јодие Цомер (@јодиемцомер) он

Џоди Комер је 27-годишња глумица, која до улоге Оксане односно Виланел и није остварила неке запажене резултате. Играла је у неколико серија, али јој је улога Оксане, донела светску популарност и престижну "Еми" награду за најбољу драмску улогу у серији.

Постала је један од најомиљених ликова и глумица данашњице. Рођена је 1993. године у Ливерпулу. Завршила је католичку средњу школу, а након што је избачена од стране другарица из плесне групе, јер није могла да присуствује пробама, одлучила је да се опроба у једној представи, где је извела монолог који је одушевио њеног наставника драме и послао је наудицију за представу ББЦ-ија Радио 4, што јој је уједно и била прва глумачка улога.

Прочитајте још: Серија "Убити Ив" стиже раније на мале екране (Видео)

Иако се бавила глумом, радила је и додатне послове, као што су прање чаша у кафићима и рад на каси у једном супер маркету.

Професионална каријера ове младе глумице, започела је 2008. гостујуц́ом улогом у епизоди "Ројал данас". Потом је имала још неколико мањих, али не тако запажених улога у серијама као што су "Ватерло пут", "Холби Сити", Лекари, Тихи сведок, Закон и ред, Велика Британија, Вера и Инспектор Џорџ Џентли. Играла је главне улоге у пет епизода серије "Правда". 2015. и 2016. године појавила се у неколико филмова. 2017. снима серију "Бела принцеза на Старзу и свој дугометражни филм.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Сундаy Фундаy ?? | Линк ин био фор фулл @ентертаинментwееклy цовер интервиеw! X

А пост схаред бy Јодие Цомер (@јодиемцомер) он

Ипак, 2018. за њу постаје прекретница и добија улогу свог живота, како многи људи из филмске и серијске индустрије сматрају. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Тхис сумс ус уп перфецтлy ??‍????‍?

А пост схаред бy Јодие Цомер (@јодиемцомер) он

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.