· · Komentara: 0
Sportista

Mali, a pod haubom ergela od 100 "konja"!

"Hjundai" će svoj najmanji model sa čuvenom "N" oznakom praviti u Turskoj

1594061350_NASLOVNA-I10N.jpg
Foto:Hjundai

"Hjundai motor" najavljuje početak proizvodnje novog modela linije "i10 N" u fabrici "Hjundai Asan automotive Sanaji" u turskom gradu İzmitu.

Potpuno novi "i10 N lajn" četvrti je "Hjundaiev" model koji će biti dostupan u dinamičnoj, sportskoj "N" verziji. "N lajn" modeli odlikuju se sportskim izgledom eksterijera i enterijera. 

Foto: "Hjundai"

Za potpuno novi "i10 N", ova nadogradnja je više nego samo dizajn: ona dolazi sa ekskluzivnim "1.0 turbo GDi" motorom od 100 KS, što vožnju čini još zabavnijom. 

Pročitajte još:Kompanija "Tesla" premašila tržišnu vrednost od 200 milijardi dolara!

Dostupan je i sa "1,2 MPi" motorom sa 84 KS. Model "i10 N" pokazuje da okretnost N linije nije samo u novom izgledu - već i u dinamičnosti. Dodavanjem ovih sportskih elemenata u veoma siguran i pouzdan gradski automobil, proširuje privlačnost modela ka širem krugu kupaca.

Foto: "Hjundai"

Potpuno novi "i10 N" kombinuje dinamičan dizajn sa sportskim izgledom i stavom "N linije". Spoljni dizajn nudi kontrast mekih površina i oštrih linija. NJegovi redizajnirani odbojnici i rešetka daju mu dinamičan izgled. 

Pročitajte još:Ovo je novo vozilo američke vojske!

Što se tiče enterijera, volan i ručica menjača, kao i brendirani ventili i metalne papučice daju kabini sportski osećaj. "I10 N" pokreće sjajni 1,0-litarski "turbo GDi" motor, koji isporučuje 100 KS i 172 Nm obrtnog momenta.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.