· · Коментара: 0
БРОЈЕВИ ОТКРИВАЈУ КАРАКТЕР

Израчунајте свој БРОЈ СУНЦА, а он ће вам показати прави пут!

Анализа и дефинисање сунчевог броја може показаће вам предности које имате и како да их претворите у успех, али и на којим подручјима требате додатно да порадите

digitization-3552254_960_720-5ec306da1611e.jpg
Фото: Пиxабаy

Многи аспекти нумерологије могу вам помоћи у осветљавању различитих аспеката вашег карактера. Анализа може истаћи предности и предочити вам подручја на којима требате додатно да порадите.

Прочитајте још: Упорни сте, креативни или само филозофирате? Ако сте рођени преко дана, ово су можда неке од ваших особина

Познавање вашег сунчаног броја посебно је корисно овде! Даје широк преглед ваше природе и помаже вам да пронађете оно што вас може у потпуности подстакнути да дођете од вашег пуног потенцијала.

Без обзира да ли сте тек започели са законом о привлачности или сте били фрустрирани недавним неуспехом, погледајте начине за превазилажење најчешћих блокада повезаних са вашим нумеролошким бројем сунца.

Како да израчунате свој број сунца

Додајте дану рођења број месеца у коме сте рођени, па га даље разлажите до једноцифреног броја. Дакле, ако сте рођени 9. октобра, сабраћете бројеве 9 и 10. Добићете број 19, потом бисте сабрали бројеве 1 и 9 да бисте добили 10, онда бисте сабрали 1 и 0 да бисте добили 1, ваш број сунца.

Прочитајте још: Израчунајте и откријте који месец је идеалан за ваше нове пословне подухвате

Број сунца 1

Ваша тврдоглавост значи да се држите својих принципа, али то је и главна ствар која вас спречава да живите свој идеалан живот. Вероватно вам је тешко да прихватите да прошли план, каријера или веза нису баш за вас. Међутим, рад на томе ће вам помоћи да пређете на боље ствари.

Трик је да избегнете да ово посматрате као неуспех или губитак поноса. Уместо тога, размишљајте о томе као да учите из прошлих искустава и да се развијате даље према вашим потребама.

Ако је ваш број сунца 1 вероватно ће вам бити тешко да прихватите да прошли план, каријера или веза нису баш за вас

Број сунца 2

Ове особе су обично веома методичне и пажљиве у приступу животним изборима. Међутим, друга страна новчића је да ће вероватно сматрати да је промена прилично тешка и застрашујућа.

Уместо да угасите своје интуиције које би вас извеле из зоне комфора, послушајте их и верујте им. Суочавање са неким од ваших страхова и испробавање нових ствари довешће вас до продуктивног раста.

Број сунца 3

Креативност и поштовање живота значе да сте изузетно маштовити, што привлачи људе око вас. Са друге стране, можете бити застрашени ако размишљате превише дубоко или емоционално, одржавајући односе (и своје мисли) релативно лаганим и површним.

Прочитајте још: Рођени сте између првог и десетог датума у месецу? Ево коју симболику носе ти датуми

Намерно се укључите у саморефлексију и изазивајући себе да постављате смислена питања, можете приступити новим информацијама о стварној сврси вашег живота.

Број сунца 4

Иако је веза са Сунчевим бројем 4 повезана са преданошћу циљевима и високом разином отпорности, ваш перфекционистички низ може вас држати заглављеним. 

Бићете срећнији ако можете да прихватите да не постоји савршено време и савршен исход. Покушајте да почнете да размишљате у смислу „довољно добро“.

Број сунца 5

Ако је ваш Сунчев број 5, имаћете сјајан капацитет за суочавање са променама. Можете да се котрљате ударцима! Оно што вам троши снагу је ваша склоност да будете нестрпљиви према рутини.

Прочитајте још: Који је ваш омиљени број и коју поруку носи?

Нажалост, од вас се захтева да се придржавате барем неких грубо дефинисаних распореда вежби (нпр. афирмације и свакодневне вежбе медитације). Поштовање вашег стрпљења биће кључно са односе са партнерима, док вам црпљење ваше енергије уноси немир.

Број сунца 6 

Ваш дар за хармонију чини друге људе срећним и може створити неке дивно избалансиране везе. Међутим, ваша фреквенција и потенцијал манифестације нису толико високи колико би могли бити. То је зато што склони постављати потребе других испред својих.

Ваш велики пројекат личног развоја требало би да прецизније надгледа ваше резерве енергије и блокира временске периоде за само-негу.

Прочитајте још: Свака генерација има свој број који открива њихове заједничке особине

Број сунца 7

Људи који имају сунчев број 7 су филозофски надарени. Лако могу видети податке до скривених значења испод. Нажалост, овај богати унутрашњи свет такође може довести до интровертног понашања. Ово вас може учинити срамежљивим или неодлучним када покушавате да формирате нове везе.

Уколико је ваш сунчев број 7 потребно је да уложите напор да потражите или продубите друштвене везе

Покушајте се сетити да морате пуно дати свету. Уложите напор да потражите или продубите друштвене везе.

Број сунца 8

Прочитајте још: Израчунајте свој биоритамски број и сазнајте која планета њима влада

Када на ваш живот утиче сунце број 8, вероватно ће вам бити лакше него већини наћи задовољство без материјалног поседовања.

Оно што најчешће стоји између вас и ваше пуне моћи јесте ваша жеља за контролом. Желите да будете у могућности да утичете на сваки исход и да предвидите сваку евентуалност и да можете истрајати на неодлучности ако сматрате да вам недостаје таква контрола. Научите да се препустите и поверујете универзуму. 

Прочитајте још: Израчунајте и откријте који месец је идеалан за ваше нове пословне подухвате

Број сунца 9

Ако је ваш Сунчев број 9, ваш идеализам ставља вас у фантастичну позицију да помогнете да свет постане боље место. Начин да постанете јачи и ефикаснији биће потпун са вашим осећањима, уместо да циљате на објективност и одвојеност.

Једино када у потпуности и истински доживите своје емоције, моћи ћете да пронађете своје најдубље потребе и да своје снове претворите у стварност.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.