· · Коментара: 0
ДАН РОЂЕЊА

Харизматични сте или ексцентрични? Сазнајте своју СУДБИНУ ако сте рођени између 21. и 31. датума у месецу

Сваки датум у нашем животу предодређује нашу судбину и усмерава вам у неком правцу, тврде нумеролози откривајући какво значење носи дан у месецу у коме смо рођени

Untitled-5ebbb12449532.png
Фото: Пиxабаy

Значење датума рођења у месецу, посебно последњих десет дана у месецу, носи посебно јаке карактеристике и судбински одређене путеве.

Нумеролози тврде да упркос различитим личним бројевима и комбинацијама које су различите за сваку особу, исти датум носи заједничке особине. Ако сте рођени између двадесет првог и последњег дана у месецу погледајте каква вам је судбина предодређена.

Прочитајте још: Рођени сте између првог и десетог датума у месецу? Ево коју симболику носе ти датуми

Особе рођене двадест и првог у месецу имају тежак живот. Морају све да заслуже и да се изборе. Повезани су са бројем седам, па им се на сваких седам година живот мења. Морају да носе свој крст стојички јер це једино тако да победе тешкоце. Иначе, сматра се да је 21 веома снажан, енергетски број. 

Рођени двадесет другог у месецу често одлазе у криминал или постају лењи, нерадани. Потребна им је мотивација, а то је љубав. Ово су особе које често мењају дом. Новац им долази у једном периоду живота много, а затим губе све, па се поново враћају на пут добре судбине. Знају да буду егојисти и потребно је да слушају понекад и савете других. Ватра им је непријатељ.

Прочитајте још: Који је ваш омиљени број и коју поруку носи?

Особе рођене двадесет и трећег у месецу су особе које имају екстрасенс,веру у себе, знање, паметни су и интелигентни. Духовне су вође, Гуру. Имају дара за електронику и ново доба, интернет. Често их не разумеју други и често су сами. Тешко проналазе праву љубав. Имају више бракова. Обицно важни, животни догађаји се одигравају у овом датуму. 

Рођени двадесет четвртог у месецу су радохолицари. Најбољи радници, шефови, организатори посла. Добри су учитељи. Са мало новца могу да живе сасвим солидно.У љубави су доста усамљени, али ипак дођу до праве особе ако се опусте. Често живе дуго. Морају да воде рачуна о начину исхране, срце и вене.

Прочитајте још: Свака генерација има свој број који открива њихове заједничке особине

Особе рођене двадесет и петог у месецу су велика деца. Не воле да одрасту и везани су за мајку. Касније улазе у брак. Када су млади воле провод пре него брачну заједницу. Опасно је ако преду 35. годину живота, а немају своју породицу, па могу да остају сами. Увек су на положају. Помажу другима у невољи. 

Особе рођене двадест шестог у месецу имају посебну харизму. Они имају уродену снагу и борбу за живот. Пролазе све и свашта кроз живот, чак могу бити и са друге стране закона, али излазе без оштецења.Велики су материјалисти, способни су да од ничега створе нешто или много тога у зависности од амбиција. Морају да воде рачуна о здрављу, доњим и горњим екстремитетима.

Прочитајте још: Израчунајте свој биоритамски број и сазнајте која планета њима влада

Рођени двадест седмог у месецу су особе које много воле себе. Велики су ексцентрици. Краси их јака интелигенција, капирају у секунди. Имају ораторичке способности. Нема бољих трговаца или менаџера од њих. Способни су да продају мачку у џаку. Често су на положају, функционери.


Фото: Пиxабаy

Особе рођене двадесет осмог у месецу имају тежак живот. Пролазе кроз многе животне неправде, чак им живот није наклоњен па постоји и страдање. Ако преду 45. годину живота могу да доживе дубоку старост и помажу својој деци. Проблем са штитном жлездом због јаких емоција или превелике амбиције.

Прочитајте још: Израчунајте и откријте који месец је идеалан за ваше нове пословне подухвате

Рођени двадесет деветог у месецу су особе које воле други људи. Могу бити популарни, писци, глумци, мистици, видовњаци, посебно су им наглашене особине себичност, егоцентричности, велики су перфекционисти, интелектуалци и интелигентни су до тацке визије. Треба да се баве хуманитарним радом, али их обично занима политика и јавност. Здравствено су повезани са болестима главе, мозга и зависности од лекова.

Рођени тридесетог у месецу имају најјаци датум за посао и новац. Ако ће ико да буде богат онда је то особа рођена под овим датумом. Новац им некако долази. У младости могу да имају проблем са законом, касније науче лекцију и имају природни штит са неба. Болести коже, зуби, крв, јетра.

Рођени последњег дана у месецу имају привилегију.Они су на крају, али и на поцетку, некако све утицаје предходних бројева примају. Живот у иностранству загарантован је кад-тад. Успех им тамо стоји и просветљење душе. Воле децу и често раде са њима. Болести везане за стомак, исхрану, гојазност, хормони.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.