· · Коментара: 0
ДАН РОЂЕЊА

Рођени сте између првог и десетог датума у месецу? Ево коју симболику носе ти датуми

Сваки датум у нашем животу предодређује нашу судбину и усмерава вам у неком правцу, тврде нумеролози откривајући какво значење носи дан у месецу у коме смо рођени

calendar-3109374_960_720.jpg
Фото: Pixabay

Нумерологија, коју многи сматрају науком свих наука, тврди да нам је свака цифра, која обележава наш живот судбински додељена. Постоје основна тумачења примарних бројева, али и оних двоцифрених и троцифрених бројева.

Ово се подебно односи на датум у месецу када смо рођени. Погледајте која значења носи дан у месецу када смо рођени.

Прочитајте још: Израчунајте и откријте који месец је идеалан за ваше нове пословне подухвате

Особе рођене првог било ког месеца у години су велике аутократе.То је сам почетак, па се може десити да буду увек на старту својих амбиција, жеља и дела.Чињеница је да имају често среће,вође су, политичари, велики редитељи. Воле моћ, славу, успех, новац,али мали број њих дође то тога.Треба да се чувају љубоморних особа и оних који не желе да напредују духовно.

Рођени другог у месецу имају потребу да се истакну кроз љубав. Нестабилни када треба да донесу неку одлуку јер их емоције понесу. Имају велику потребу да се увек више спавају, одмарају, имају јаку перцепцију, видовитост. Знају да исправно поступају са новцем, способни да се економски развију и напредују. Пропутоваће цео свет.

Рођени трећег у месецу су представљени као особе који имају веру у себи. Та вера може да се покаже више као религиозни принцип, уместо оптимизма. Добри су глумци и способни су да забаве друштво. Кажу за њих да су деца среће, мада има и она друга страна. Често су жртве насиља, па чак и крајњих намера својих супарника. Врло интелигентни, изразито образовани, траже образоване партнере. 

Прочитајте још: Који је ваш омиљени број и коју поруку носи?

Рођени четвртог у месецу имају наглашен материјализам. Најчешће немају среће у љубави. Увек имају развод или раскид везе, ако су пред браком. Воле децу и она су њихова велика срећа. Веома су способни да зараде. Воле ниво и престиж. 


Фото: Пиxабаy

Рођени петог у месецу су или способни за све или имају проблем кроз комуникацију са другима. Добри су водитељи, преговарачи, праве пословне контакте са другима, имају снагу да заврше све што науме. Често траже правду. 

Рођени шестог у месецу њачешће траже себе кроз духовност. Могу бити добре занатлије, посебно златари. Воле провод и да живе живот пуним плућима. Често имају новца у једном периоду живота, али исто тако могу и да га лако изгубе. Морају да воде рачуна о својим финансијама. Ако су везани за неки религиски празник, онда треба да прате енергију тог свеца који увек стоји као штит. 

Рођени седмог у месецу су опрезни, мудри, ништа не препуштају случају, спремни на разне изазове: Често се на њих качи трагедија у породици. Могу рано изгубити једног родитеља. То их ојача или превремено сазревају. Пут у другу земљу је извесно, две куће, два дома. Говоре стране језике одлично и одлично баратају новцем.

Прочитајте још: Упорни сте, креативни или само филозофирате? Ако сте рођени преко дана, ово су можда неке од ваших особина

Рођени осмог у месецу траже идеалан живот. Велики су комформисти, богати су често, новац им сам долази у руке. Возе добар и велики аутомобил. Често ступају у брак у касним годинама, вечито траже љубав, а она им измиче. Доста су усамљени у души.

Рођени деветог у месецу су стално на почетку неке идеје и имају потребу да ураде нешто епохално. Добри су у уметности. Велики су емотивци, али често страдају због тога. Путовања и креативност су њихов живот.

Рођени десетог у месецу су јако интелигентни и паметни. Завршавају високе школе, ако немају услове за школовање, надокнадиће то кроз читање књига, курсева, алтернативних знања. Везани су за породицу. Жене се тешко удају, мушкарци тешко разводе. Компанија или фирма у којој раде има пуно користи од њих.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.