· · Коментара: 0
ШОК

Славна Хурем има НОВО ЗАНИМАЊЕ: Није више глумица (ВИДЕО)

Мерјем Узерли, позната по улози прелепе Хурем у серији "Сулејман величанствени", одлучила је да промени професију

1594369513_hurem.JPG
Фото: youtube/printscreen/ Muhteşem Yüzyıl

Популарна глумица, након што је постала мајка, одлучила је да потпуно промени живот и уместо глуме, покрене нови посао којим ће се бавити. 

Прочитајте још: Позната глумица се УДАВИЛА? Четворогодишњи син пронађен сам на броду (ФОТО)

Лепа Мерјем, на свом Инстаграм профилу, похвалила се обожаваоцима да отвара своју прву продавницу за слаткише. Чувена Хурем је у видеу на познатој друштвеној мрежи истакла да су сви производи вегански и да једва чека да купцима представу укусне и здраве чоколаде, џемове и бомбоне.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

10.јулy И м ОПЕНИНГ уп мy фирст НОСХ НОСХ Схоп ин берлин @носхносхберлин #цомингсоон ??? ит’с абоут тастy анд хеалтхy делициоус пиецес ???☕️? тхис ис јуст тхе старт оф а беаутифул јоурнеy - фирст ин берлин тхен хопефуллy алл овер тхе wорлд ! Ме анд мy фриендс цреатед а плаце wхере wе wант yоу то феел Хоме ? ❤️ анд ењоy тхе хигхест qуалитy оф оур делициоус офферс... Алмондс / Нутс глутен-фрее веган цхоцолате Милк цхоцолате Оур амазинг „споон Какао“ ?? ? Мацаронс Јамс Тwо тимес wорлд цхампионсхип ице цреам ?? Оливе оил Цоффее Теа Анд манy манy море ... висит ус ат НОСХ НОСХ Хацкесцхер Маркт @носхносхберлин #фоод #хеалтхy #гоурмет #берлин #схоп #хацкесцхермаркт #цхоцолате #ицецреам #јам #оливес #оливеоил #нутс #какао #хигхqуалитy #носхносх #носхносхберлин #делициоуспиецес ?

А пост схаред бy мерyемузерлимерyем (@мерyемузерлимерyем) он

- Отварам своју прву „Носх Носх“ продавницу у Берлину. Реч је о укусним и врло здравим слаткишима. Ово је само почетак прелепог путовања, почињем у Берлину, а надам се да ћемо се ширити целим светом. Ја и моји пријатељи креирали смо ово место у којем желимо да се осећате као код куће док уживате у слаткишима најбољег квалитета. У понуди су веганске чоколадице, џемови, "какао на кашичицу", мацаронси, сладолед који је најбољи на свету, маслиново уље, кафа, чај и још много тога - написала је турска глумица немачког порекла.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.