· · Коментара: 0
ЗАНИМЉИВОСТИ

Један близанац је јео само ВЕГАНСКУ ХРАНУ, а други МЕСО: После 4 МЕСЕЦА резултати су били НЕВЕРОВАТНИ (ФОТО)

Све време их је пратио тим научника

blizanci.PNG
Фото: Принтскрин / Инстаграм тхетурнертwиинс

Како би видели шта ће се догодити једнојајчани близанци Хуго и Рос Тарнер су одлучили да се четири месеца хране потпуно различито. Хуго је јео само веганску храну, док се Рос држао исхране богате месом. Овај експеримент је све време пратио тим научника с лондонског Кинг'с колеџа.

Они су браћи мерили промену у тежини, мерили су им и ниво холестерола у крви, као и мишићну масу.

Прочитајте још: Никада нећете погодити ШТА ЈЕДУ КОСМОНАУТИ: Иако им свемир мирише на РОШТИЉ, није НИ БЛИЗУ тога

Обојица су за то време тренирали у теретани пет до шест пута недељно, а пазили су и кад су припремали оброке. Уносили су скоро исти број калорија. На крају експеримента њихово физичко стање се прилично разликовало у односу на оно с почетка.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Хоw wилл оур бодиес диффер он а плант анд меат басед диет?⁣ ?? ⁣ Нот суре? Тхен wе цан'т хелп yоу еитхер бут wе'ре лоокинг форwард то финдинг оут. ⁣? ⁣ Тхис пицтуре доцументс оур сизе анд схапе бефоре оур траининг програм.⁣ ⁣ #менсхеалтх #фитнесс #траининг #бодyпоситиве #виргинацтиве #тwинс #⁣плантвсмеат #веган #веганреципес #миндфулцхеф #бреитлинг #топлесс #фитнессмотиватион #траинингмотиватион #јануарy2020 #гyм #хеалтхyлифестyле #хеалтх #диет #диетфоод #мусцле #хеалтхyлифестyле #тwинс #бротхерс #гyмлифе #гyммотиватион #гyмфоод #плантбасед #плантбаседдиет #меатдиет #траинингдиет

А пост схаред бy Тхе Турнер Тwинс (@тхетурнертwиинс) он

Пре него што је избацио месо из исхране, Хуго је имао 83,9 килограма и 13 одсто масноће у телу. На крају експеримента имао је 82,1 килограм, масноћа се смањила на 12 одсто, а пао му је и ниво холестерола. Он је истакао да је имао више енергије него пре.

Прочитајте још: Колико сте ИНТЕЛИГЕНТНИ? Ако решите ове ЗАГОНЕТКЕ, значи да сте ИЗНАД ПРОСЕКА

- Био сам много боље ментално фокусиран док сам био на веганској дијети. Нисам осећао онај уобичајени поподневни пад енергије. А за ужину сам, умести кексева и чипсева као иначе, јео воће и орашасте плодове - рекао је Хуго.

Један се држао хране богате месом, док се други хранио само вегански 

Рос је експеримент почео с тежином од 79,4 килограма и 13 одсто масноће. Током експеримента добио је 4,5 килограма мишићне масе и 1,8 килограма масног ткива. На крају је имао 85,7 килограма, а масноћа се дигла на 15 одсто. Ниво холестерола му је остао исти.

Прочитајте још: Да ли сте чули за ДИГРАФИЈУ? Само СРБИ, на целом свету, имају ту ВЕШТИНУ (ФОТО)

За разлику од других сличних експеримената, овај није трајао дуго, па су близанци истакли како би волели да га поново ураде и да су спремни на изазов од шест месеци или чак годину дана како би резултати били још прецизнији.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.