· · Komentara: 0
Velikani

Električni automobili "udružili" Bajern i "Audi"

Na maloj svečanosti legende Bavaraca Karl-Hajnc Rumenige i Oliver Kan

1593768390_audi-888-.jpg
Foto:"Audi"

Član borda "Audija" za prodaju i marketing Hildegard Vortman je imala lepu dužnost da u društvu dve velike fudbalske legende, Bajerna, Nemačke ali i celog sveta, Karl-Hajnca Rumenigea izvršnog direktora Bajerna iz Minhena i Olivera Kana člana Izvršnog komiteta FK Bajern otvore prvi punjač za električne automobile ispred prostorija minhenskog giganta.

Pročitajte još:Neviđena BRUKA "Volvoa": Povlače 2,18 miliona vozila zbog pojaseva!

Ovaj punjač je mobilni i tu je samo da najavi početak elektrifikacije fudbalskog velikana.

Foto:"Audi"

Brzi punjač je simbolični start konstrukcije brojnih mesta za punjenje "audija e-trona" vozila kojeg će sa uživanjem voziti fudbaleri fudbalske mašinerije iz Bavarske u novoj sezoni.

Pročitajte još:Da li znate koji auto Džeremi Klarkson smatra NAJLEPŠIM svih vremena?(FOTO/VIDEO)

Sve će biti potpuno spremno za kraj leta kada treba da počne i nova sezona u Bundes ligi. Do kraja godine "Audi" namerava da sa ovim punjačima od 150 kilovata snabde i "Alianc arenu" , legendarni stadion Bajerna.

Početkom ove godine "Audi" i "Bajern" su najavili saradnju koja je dogovorena do kraja 2029. godine.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.