· · Коментара: 3
ПОРОДИЦА

Исповест баке Милене расплакала Србију: Све у животу сам дала деци, а ево како ми враћају

Живи сама, муж јој је преминуо пре неколико година

Depositphotos_56474615_s-2019.jpg
Фото: Депозит

Какав однос имате са својим родитељима? Да ли им помажете и колико? О овом питању почели смо да размишљамо након што се појавила поражавајућа исповест једне пензионерке, мајке Милене двоје деце добростојећег финансијског стања, која гласи овако:

- Имам одраслог сина и ћерку. Муж и ја смо им у свему помагали, од учења до куповине куће и чувања њихове деце. Данас живим сама, муж ми је умро пре неколико година.

Прочитајте још: ПОТРЕСНО: Мајка има рак, а о поступку њеног сина пишу СВЕТСКИ МЕДИЈИ

Имам малу пензију, једва покривам основне потребе. Понекад када купујем лекове, буквално морам да се одрекнем хране. Деца су свесна моје ситуације, али ниједан једини пут нису се понудили да ми помогну.

Џепарац моје унуке је већи од моје пензије

Једном сам наговестила да би могли да плаћају пола месечних рачуна јер ће њима остати стан када умрем. Син се правио да не разуме шта сам рекла, а ћерка је рекла да једва плаћа сопствене трошкове.

Прочитајте још: Отац замолио учитељицу да исправно изговара ИМЕ његове ЋЕРКЕ - Добио је ХИТАН позив у школу

Ниједно од њих не иде превозом на посао, имају скупе аутомобиле. Летују сваке године на скупим местима у скупим хотелима.

Ћерка сваког месеца купује нову одећу, своју ћерку обасипа новцем. Дете за џепарац добија већи износ него што је моја пензија. Код сина у кући сав новац контролише његова жена. Чак и кад би хтео да ми помогне, она не би дозволила.

Прочитајте још: Списак имена која су Срби давали ЋЕРКАМА од прошлог ВЕКА до данас - једно носи УБЕДЉИВУ ПОБЕДУ

Кад ми је комшиница поносно рекла како јој деца плаћају летовање сваке године, доносе храну и плаћају рачуне, буквално сам била увређена. И ја сам урадила за своју децу исто што и она. Некад сам од ње позајмљивала новац, али више се не усуђујем, бојим се да ће ме питати зашто мени деца не помажу као њој.

Ја сам својим родитељима помагала колико сам могла. Никад им нисам отишла празних руку. Помагала сам и физички и финансијски. Да ли ја то нисам успела да одгајим своју децу како треба?

Прочитајте још: ЉУБАВ! Ово је текст за све очеве који имају ЋЕРКЕ

Немам никакву уштеђевину, јер муж и ја ништа нисмо чували, све смо дали деци. И ето како су ми вратили.

Каква су ваша искуства? Поделите са нама у коментарима!

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.