· · Komentara: 0
Tržište

„Tojota“ u Srbiji obradovala kupce u vreme korone

Skraćeno redno vreme ali i kamate na kredite od 3.000 evra ukinute

toyota-yaris-stella-2.jpg
Foto: Promo

Ovlašćeni prodajno-servisni centri „Tojota Srbije“ u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Čačku trenutno rade do 15 časova zbog vanrednog stanja i epidemije korona virusa, ali je ova japanska kompanija, u našoj zemlji, a posle otkazivanja tradicionalnog martovsko-aprilskig BG kar šoua ponudila svoja vozila po specijalnim uslovima i takozvanim „sajamskim“, ili akcijskim cenama. 

Tako su za jedan od najpopularnijih modela „jaris“ pripremili i beskamatne kredite do 3.000 evra na rok otplate od 36 meseci. Pri tome je akcijska cena „tojote jaris stela“ sa VVT-IE motorom od 1,5 litara i 82 KV ili 111 KS sa šestostepenim menjačem sa 14,520 evra snižena na 11.790 evra što je popust od neverovatnij 2.730 evra.


Ako ste pomislili da je „caka“ u paketu opreme prevarili ste se. Paket „Stela“ nudi  puno toga, kako na polju bezbednosti, tako i komfora. Standardnu opremu čine elektronski kontrolisani sistemi za sigurnije kočenje (ABS, EBD i BA), kontrolu stabilnosti i proklizavanja pogonskih točkova (VSC i TRC), pomoć prilikom kretanja na uzbrdicama (HAC), nadzor pritiska u pneumaticima.

Pročitajte još: Narudžbine već počele: Ogromno interesovanje za "Tojotinu" ljutu papričicu (Foto/Video)

Putnicima su na raspolaganju i dodatna zaštita vratne regije i sistem za otpuštanje komandnih papučica u slučaju sudara, dvostepeni prednji vazdušni jastuci, bočni vazdušni jastuci i vazdušni jastuk za kolena vozača, a roditelji s malom decom mogu da bezbedno postave dodatna sedišta uz pomoć ISOFIX priključaka. U ovom nivou opreme je i kamera za vožnju unazad, prednja i zadnja svetla za maglu, daljinski kontrolisano centralno zaključavanje, servo upravljač, klima uređaj, električne komande za prozore u prednjim vratima, Blutut konekcija za bezbedno telefoniranje tokom vožnje i prenos muzike, „Tojota tač 2“ kolor ekran od sedam inča osetljiv na dodir, audio sistem sa šest zvučnika, USB priključak, svetla s odloženim gašenjem za lakše napuštanje vozila na mračnim parkinzima i još puno toga.

Tojota Srbija obezbedila je određenu količinu vozila za isporuku odmah, a kupci mogu da nabave ovo vozilo koristeći pogodnost beskamatnog kredita u vrednosti od 3000 evra, s rokom otplate do 36 meseci. 

Foto:Promo

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.