· · Komentara: 0
VEŽBE

Predstavljamo vam TRI VEŽBE koje su idealne za grudi, ali u JEDNOM SLUČAJU ih ne smete raditi (FOTO/VIDEO)

Počinje leto i treba na vreme oblikovati telo kako bi bikini što lepše stajao, a prvo što svi vide na ženi su - grudi.

1592482155_hat-885402_1280.jpg
Svi prvo primete grudi Foto: Piksabej

Da bi se dobio savršen izgled tela potrebno je da prođe od tri do šest meseci. Čuda nisu moguća u kratkom roku, ali telo može da se utegne i žena se oseća neuporedivo bolje kada vežba.

Pročitajte još: Trening pre prvog obroka efikasnije sagoreva masnoće, a OVE VEŽBE će vam pomoći u tome

Miloš Nikolić je dugogodišnji fitnes trener koji pomaže damama da postignu savršenstvo. On kaže da je neohodno kombinovati pravilnu ishranu i vežbanje.

Dame koje su ugradile silikone ne smeju da vežbaju sklekove, niti vežbe za grudi.

- Dame koje vežbaju bolje spavaju, odmornije su i raspoloženije, a to je dovoljno razloga da počnete sa vežbama odmah - ističe Miloš.

Klasični sklekovi Foto: V. Danilov

1. Vežba za grudi

Sklek je ubedljivo najbolja vežba za grudni koš i postoji nekoliko verzija. Početni položaj je telo na zemlji, okrenuto ka podu. Ruke su u visini ramena, pogled je dole, a oslonac tela je na nožnim prstima.

Kičma mora da bude prava, udah je na zemlji.

Sklekovi se rade spuštanjem ka zemlji i laganim podizanjem. Kičma mora da bude prava, ne sme da se uvija. Sklekovi su teški i bolje je uraditi tri, ali pravilno.

Sklekove radite pravilno i polako, bolje je uraditi tri pravih nego 10 pogrešnih.

2. vežba za grudi

Početak  je isti kao kod "klasičnih" sklekova, ali razlika je u tome što se rade na kolenima. Ova vežba je ženama lakša od običnih sklekova.

Sklekovi raširenih ruku Foto: V. Danilov

Pročitaje još: Uz pomoć KRATKIH VEŽBI oblikujte butine i ruke, a za nekoliko dana primetićete NEVEROVATNU PROMENU

3. Vežba za grudi

Treći sklekovi se rade na isti način kao i osnovni, ali su ruke raširene. Ova vežba deluje lakše, ali je važno da se radi polako, oseti svaki mišić i uradi na pravilan način.

Dakle, na početku radite koliko možete, ali neka vam cilj bude da sdostignete 10 sklekova po seriji.

Inače, dame koje su ugradile silikone ne bi trebalo da rade sklekove, niti vežbe za grudi.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.