· · Коментара: 1
ШКОЛА

Отац замолио учитељицу да исправно изговара ИМЕ његове ЋЕРКЕ - Добио је ХИТАН позив у школу

Наставница понављала грешку целе године

Depositphotos_143374663_s-2019.jpg
Фото: Депозит фото

Учитељица седмогодишње девојчице из Велике Британије током целе школске године погрешно је изговарала име ове ученице. Када је девојчицин тата сазнао посало је мејл наставници и написао да греши приликом изговара имена његове ћерке, да би га недуго затим позвали на разговор.

Прочитајте још: ФОТОГРАФИЈА која је обишла свет: Брат и сестра се загрлили ПРВИ ПУТ након короне, СУЗЕ САМЕ ТЕКУ (ФОТО)

У мејлу који је послао учитељици је објаснио како треба правилно да изговара име његове ћерке, али није добио никакав одговор. Пошто је часове држала преко видео позива и када је учитељица поново позвала девојчицу по имену и опет, погрешила, тата је брже боље дошао до камере и рекао да се она тако не зове. Неколико сати касније, добио је позив из школе да заједно са супругом дође у школу на разговор.

Прочитајте још: НАПРОТИВ! Ако критикујете децу, добићете КОНТРА ЕФЕКАТ - ево шта кажу стручњаци 

На састанку су му објаснили да је својим поступком угрозио учитељици ауторитет и да његов чин није разлог да примени тако драстичне мере. Девојчицин тата је био изненађен оваквим образложењем, али је с друге стране добио пуну подршку од других родитеља.  

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.