· · Komentara: 0
Kolorit

Savršenstvo: Četiri kombinacije boja za auto iz snova (Foto)

Kožni, dvobojni, ekskluzivni interijer izrađuje se ručno za sve modele "poršea 911"

porse-interior-naslovna-1.jpg
Foto:"Porše"

Zajedno sa dizajnerima iz "Razvojnog centra" u Vajzahu (Nemačka) "Poršeova ekskluzivna manufaktura" kreirala je novi koncept interiora za "porše 911".

Kožni interijer, kombinacija novih boja i materijala, uz naravno poštovanje želja kupaca, sada su dostupni za sve modele "poršea 911".

Paket opreme uključuje kožna sedišta napred i nazad, kvalitetne panele na vratima, na drugim delovima kabine i predstavljaju vrhunsko umeće "Poršeove ekskluzivne manufakture".

Foto:"Porše"

- Personalizacija igra veoma važnu ulogu u "Poršeu" - kaže Aleksandar Fabik, potpredsednik "Individualizacije i klasike" u "Poršeu AG".

- Oko 90 odsto svih modela "911" su napravljeni prema željama kupaca, a 25 odsto svih vozila koje isporučujemo širom sveta su prošla kroz našu "Ekskluzivnu manufakturu". Sa novim kožnim interiorom "Ekskluzivne manufakture" kao opcijom mi smo dodali novi kvalitet u ponudi koja ima oko 700 opcija. Trenutno nudimo kombinaciju četiri boje.

Pročitajte još: "Kija Xceed" - krosover nove generacije

Dvobojni enterijer je trenutno dostupan u kombinaciji "bordo crvena/krejon", "crna/škriljac siva", "škriljac siva/islandsko zelena" i "grafitno plava/mohave bež".

Nove kombinacije boja primenjene su na sedištima 2+2 "singl" a upečatljivo su urađeni i obruči upravljača gde je koža štepana ručno. Kožni detalji su i na centralnoj konzoli, na naslonima za glavu ali i na aplikacijama na sigurnosnim pojasevima.

Foto:"Porše"

"Poršeova ekskluzivna manufaktura" nalazi se u Cufenhauzenu. Visoko kvalifikovani i vrhunski obučeni radnici posvećuju punu pažnju svakom detalju, naravno to sve iziskuje i puno radnih sati jer se najveći deo posla obavlja manuelno. 

Foto:"Porše"

U skladu sa zahtevima kupaca "Poršeova ekskluzivna manufaktura" takođe proizvodi limitirane, male serije kombinujući visoko kvalitetne materijale sa modernom tehnologijom izrade koji daju harmonične proizvode.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.