· · Komentara: 0
Pohvalno

Lepe vesti za naše građane: Zbog korone produžili garanciju od SEDAM godina

Kompanija "Kija motors" obradovala oko 500.000 vlasnika vozila među kojima su i naši sugrađani

KIA-XCeed-1002-202003.jpg

Korporacija „Kija motors“ je za sva vozila sa važećom fabričkom garancijom, koja ističe
u periodu od 16. marta do 30. aprila 2020. produžila važenje i inače najduže garancije koju neki proizvođač automobila daje – od sedam godina!

„Kija“ je lansiranjem programa „Kija promise“ obećala globalno produženje fabričke garancije za svoja vozila,odnosno strankama koje je zadesila pandemija COVID-19. 

Program produžuje važenje garancije do 30. juna 2020 . a pokriva 142 zemlje i sva vozila kod kojih važenje fabričke garancije ističe između 16. marta i 30. aprila, produžava garanciju za ta vozila do 30. juna 2020. To uključuje sve zemlje EU, EFTA, Srbiju, BiH i Crnu Goru, gde Kija pruža 7-godišnju garanciju (150.000 km, prve 3 godine bez ograničenja kilometraže) i
važi za celo vozilo. 

Pročitajte još: Heroji usred pandemije: „Seat“ od proizvodnje automobila do ventilatora (Foto)

Program obuhvata više od 500.000 vozila Kia širom sveta:

- Mi ocenjujemo da će od ovog produženja imati korist više od 500.000 kupaca. Zbog pandemije COVID-19 i mera i ograničenja koje su u borbi s tim donele mnoge zemlje „Kija promise" će pomoći strankama, koje u tom periodu možda neće moći da posete servis - kaže  Sangdae Kim, viši potpredsednik i vođa odeljenja za pomoć strankama u „Kija motors“.

- Produženjem garancije naše stranke koje je zadesila pandemija sada imaju jednu brigu manje. Naš cilj je da našim strankama odagnamo brige oko garancije vozila u vreme društvenog distanciranja.

„Kija motor“s će sve stranke u dolazećim danima kontaktirati individualno elektronskom poštom i predstaviti im više informacija o programu „Kija promise“. 

Kompanija će i dalje ulagati napore da bi sprečila širenje virusa u svojim objektima, a istovremeno i sarađivati sa saveznim, državnim i lokalnim vlastima i ispunjavati najviše zahtevane standarde.

Foto: Z.Jovanović

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.