· · Komentara: 0
VEŽBE ZA NOGE

Zategnite BUTINE uz pomoć TRI vežbe i obucite VRUĆE pantalonice (FOTO/VIDEO)

Moderne su helanke, uske farmerke, a vreme je i za šorc, ali pre toga doterajte liniju!

1592999619_girl-2716772_1280.jpg
Foto: Piksabej
Prva vežba Foto: V. Danilov

Lepe noge su potrebne ženi tokom čitave godine, a ne samo leti! Ipak, većina pripadnica lepšeg pola se tek u junu seti da treba zategnuti butine. Miloš Nikolić, fitnes trener, predlaže tri vežbe.

Vežbe za guzu pročitajte ovde: MILOŠ tvrdi da će posle ovih vežbi žene biti LJUBOMORNE, a BIKINI će vam stajati kao saliven (VIDEO)

1. Vežba čučanj

Početni položaj su blago raširene noge u visini ramena. Ruke su prekrštene na grudima ili ispred tela.

Početni položaj su uvek raširene noge u visini ramena.

Telo se polako spušta u čučanj do visine kolena. Karlica se malo izbaci da se kičma ne bi krivila. Ova vežba se ponavlja od osam do 12 puta.

2. Vežba iskorak

Početni položaj su blago raširene noge u visini ramena. Jedna noga se izbaci napre uz čučanj. Prilikom čučnja koleno treba blago da dotakne zemlju. Vežba se radi u seriji od deset puta.

Raskorak u stranu
Da se kičma ne krivi karlica se malo izbaci.

Vežbe za grudi pročitaje ovde: Predstavljamo vam TRI VEŽBE koje su idealne za grudi, ali u JEDNOM SLUČAJU ih ne smete raditi (FOTO/VIDEO)

3. Vežba raskorak

Treća vežba se, takođe, radi iz istog početnog položaja. Raskorak se radi u desnu stranu. Čučne se, pa se noga vrati u početni položaj. Ista vežba se ponovi drugom nogom. Ruke su sve vreme ispred tela.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.